Post by comdepatrepa on Feb 5, 2022 3:07:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishdom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishdom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از هک استقامت ▞▞▞
▞▞▞ Fishdom 2022 version ▞▞▞
اطمینان از توسعه دهندگان مبنی بر اینکه همه سطوح بدون صرف پول قابل شکست هستند خنده دار است. روزها گیر می کنید که تنها راه کسب سکه/الماس غذا دادن به ماهی است. این بازی قبلا یک راه سرگرم کننده برای گذراندن زمان یا فرار از استرس بود. حالا چیزی جز ناامیدی نیست و به شما استرس می دهد.
اگر به بازی های پازل علاقه دارید این بازی عالی است. تلفن را عوض کردم و تمام پیشرفتم را از دست دادم. من برای ذخیره پیشرفت به فیس بوک وارد شدم و هنوز آن را گم کردم. این دو سال زمان و پول هدر رفته است زیرا من کارت طلا را در طول رویدادها می خریدم.
دو چیز به خصوص آزاردهنده در مورد این بازی. هیچ راهی وجود ندارد که پاداش روزانه ارائه شده تصادفی باشد - گزینه های 4/9 برای دو جایزه هستند، اما در بهترین حالت، شما در واقع یکی از گزینه ها را با دو مورد 1/10 دریافت می کنید. در بهترین حالت! و من همیشه همان اسلات را انتخاب می کنم. همچنین، چه فایده ای دارد که تقویت کننده های جایزه (یا استفاده از یکی از خودتان) فقط برای دیدن فرود آن در جایی که اگر تقویت کننده آنجا نبود، می توانستید بمب بسازید، چیست. اغلب اوقات واقعاً شما را جریمه می کند.
دانلود Fishdom برای آندروید [APK] - 2021 نسخه
Fishdom در MOD APK 6.12.0 (پول نامحدود) بارگیری رایگان
بسیار لذت بخش برخی از سطوح بسیار سخت هستند و انجام آن روزها طول می کشد و شما از آنها خسته می شوید
5 بازی برتر iPad رایگان: Fishdom: Deep Dive، Cut the Rope ...
خوبه ولی چ خبره هر روز آپدیت باید بشه
بازی عالی! بسیار سرگرم کننده و چالش برانگیز. هنوز راهی برای سرگرمی پیدا می کنم.
Fishdom Atjautības spēles uhrd
این بازیه عالیه /ممنونم از سازنده 🙏
این یک بازی مسابقه 3 است. من از اینکه تبلیغات آن را به عنوان نوعی بازی پازل متفاوت تبلیغ می کند متنفرم. آنها «بازی های کوچک» را دارند که با نرخ های متناقض در دسترس هستند و توسعه نیافته اند. در مورد مسابقه 3 قسمت بسیار آزار دهنده است. تمام سکه ها و بلیط هایی که به شما داده می شود تقریباً بی فایده هستند و هیچ یک از پاور آپ ها قابل ترکیب نیستند.
من سطح 4 را سه بار پشت سر گذاشتهام و همیشه بهگونهای ثابت میشود که گویی سطح تمام نشده است (مربعهای زرد حذف شدهاند)، اما علامت بررسی تعداد مربعهای مورد نیاز را نشان میدهد. من هیجان زده بودم که یک بازی مسابقه ای با بازی های کوچک تعبیه شده برای تنوع داشته باشم، اما زمانی که شما به طور مداوم یک سطح را پس از شکست دادن آن دوباره پخش می کنید، قبل از اینکه دوباره این موضوع را در نظر بگیرم، یک مشکل برنامه نویسی اساسی دارید که باید برطرف شود.
iOS 9.0 یا بعدا. or Android
بازی از همه لحاظ زیبا است، اما بسیار خسته کننده است. اگر تقویت کننده نخرید، برای عبور از سطوح، حتی سطوح "آسان" مبارزه می کنید
دانلود بازی شیرجه عمیق ماهی Fishdom v6.12.0 اندروید + تریلر
خیلی زود به زود بروز میشه خسته میشه
بازی Fishdom؛ زندگی در زیر آب - آخرین خبر
Fishdom Atjautības spēles uhrd
عالی فوق العاده جذاب
Fishdom - Wikipedia
عااااالی
ی اشغاله که توسط برنامه برنده میشی یا برعکس
Android.
برنامه خوبیه اما مال من ذخیره نمیشه نمیدونم چرا لطفا دلیش رو اگه میدونید بهم بگید گوشی عوص رو دوباره از اول میگه شروع کن
برنامه تلفن به درستی پاسخ نمی دهد. حرکاتی انجام می دهد که شما انجام نمی دهید. اگر ادامه پیدا کند، باید به سطل زباله برود.
هر بار که سطح 4 را پاک می کنم، بازی یخ می زند و ادامه نمی یابد. من باید به استفاده از یک زندگی ادامه دهم.
Видео 1399
دانلود Fishdom - بازی جذاب اعماق دریا اندروید - جوان موبایل
عاشق این بازی و گرافیکش هستم. به شما امکان می دهد راه های بیشتری برای کسب بوستر و جوایز بدون نیاز به خرید همیشه داشته باشید.
عالی وای
لطفاً میتوانید به من بگویید که چرا در چندین سطح سخت، من با نیمی از تعداد حرکاتی که وقتی به آموزشهای آنلاین نگاه میکنم، شروع میکنم؟ به عنوان مثال سطح 2870. من با 14 حرکت شروع می کنم و آموزش های آنلاین با 30 یا 33 حرکت شروع می شود! با خواندن نظرات دیگر، من تنها نیستم! مطمئناً همه باید با همان مقدار حرکت شروع کنند! بگذارید حدس بزنم، نظرات و نگرانی های من را به توسعه دهندگان منتقل خواهید کرد !!!!!!!!!
من عاشق بازی کردن این بازی به مدت شش سال هستم و اکنون شما این بازی را برای بردن سطوح بسیار دشوار کرده اید و چرا باید آکواریوم را بیش از حد پر کنید؟ من برای سرگرمی بازی می کنم نه پول! بهترش کن لطفا ممنون
عالیهههههههه
Scary Stranger 3D Simulatsioonmängud hrxq
من بهش 3 ستاره میدم بازی خوبی است، اما دلیل آن این است که در تبلیغ آن به دروغ تبلیغ شده است. اگر به اینجا آمدید و فکر میکردید که این یک نوع بازی با ماهیهاست، اصلاً موردی برای شما نیست. این یک بازی تطبیقی است که ژانری است که من آن را دوست ندارم، و آن نبردهای ماهی یک اتفاق نادر در مینی گیم ها است. گفته می شود، در کاری که انجام می دهد خوب است، جذاب است و تبلیغات زیادی ندارد.
این یک کلاهبرداری است، ما نمی توانیم به تبلیغات اعتماد کنیم، اما بازی واقعاً با آنچه در تبلیغات نشان می دهد متفاوت است.
من عاشق این بازی هستم، بیش از 4 سال است که بازی می کنم، تیمم را در معرض دید عموم قرار دادم، زیرا هم تیمی هایم برای الماس تلاش کردند، ما قرار بود 1500 بگیریم، اما هر کدام فقط 50، ما 5 بازیکن داشتیم. به هم تیمی ها گفته شد که ما کل مبلغ را دریافت نکردیم زیرا 30 بازیکن نداشتیم، آنها دست از کار کشیدند، دوست دارند که ماهی ها را نام ببرند و تانک ها را تزئین کنند، پسرم برای کریسمس برای من یک پاس طلا گرفت، 1 دلار خرج کرد، اکنون از مراحل عبور نکن، کریسمس مبارک، من عاشق خرس قطبی ام هستم.
بارگیری بسیار آهسته - زمان زیادی برای بیرون آمدن برای تهیه یک فنجان چای وجود دارد! وگرنه بازی خوبیه به روز رسانی - سطوح به طرز مضحکی سخت است و من دارم به نقطه ای می رسم که بازی را حذف می کنم، منظورم این است که 10 تا 15 حرکت در سطح بسیار سخت بسیار سخت است. 26/12/21 واضح است که توسعه دهندگان علاقه ای به بررسی ندارند. من در سطح 1777 هستم و 13 حرکت در سطح سخت به شما می دهد !!! من هیچ تقویت کننده و غیره ندارم، بنابراین تقریبا غیرممکن است که آن را به پایان برسانم، فکر می کنم زمان آن رسیده که این بازی را کنار بگذارم و به چیز دیگری برویم.
یک مفهوم هوشمندانه با گرافیک عالی، فقط حیف که توسعه دهندگان آنقدر حریص هستند! من از سال 2018، در دستگاه های مختلف بازی کرده ام و متوجه شده ام که آنها چقدر آن را سخت تر کرده اند. سطوح "چالش" تقریبا غیرممکن است، فقط راه دیگری برای زندگی بیهوده!
بدون مینی بازی، از صد + بازی یکی را ندیدهام و اکنون برای برنده شدن باید برای حرکات بیشتر جواهرات بپردازید. 2000 سطح اول خوب است. اما بعد از 4000 سطح آن را فراموش کنید. خیلی زیاد $$$
Fishdom Hlavolamy xfdc
من بیش از 1 ستاره دادم زیرا بازی سرگرم کننده و اعتیاد آور است... اما وقتی در سطح 2000+ گیر می کنید و راهنمای یوتیوب را برای سطح بررسی می کنید، به طور کلی متوجه می شوید که آنها حرکاتی را که باید شکست دهید قطع کرده اند. سطح به نصف یا بیشتر. این بدان معناست که احتمالاً برای عبور از سطوح باید برای تقویت کننده ها و/یا حرکت های اضافی هزینه کنید. چه استثمارگرانه پول نقد توسط توسعه دهندگان. و من دیدم که توسعه دهندگان می گویند "خوب تو می توانی آن را شکست بدهی"... نه، برخی از سطوح بدون استفاده از تقویت به معنای واقعی کلمه شکست ناپذیر هستند.
Tips for fishdom by Fifty arcades - آخرین نسخه برای آندروید
خوبه.خیلی فقط آپدیت داره😑
Fishdom Puzzle wcm
💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
عاشق این بازی بسیار اعتیاد آور است... زمانی که برای روزها در همان سطح گیر کرده اید می تواند خسته کننده باشد
سرگرم کننده و اعتیاد آور، یکی از معدود بازی هایی که بدون نیاز به هزینه های مالی هنگفت سرگرم کننده است.
سلام این بازی واقعا محشره من ازش خیلی راضی هستم بهتون یشنهاد میدم حتما نصبش کنید❤
Fishdom در بالای لیست قرار دارد معمایی دسته بندی برنامه ها در گوگل
ایده سرگرم کننده تبلیغات تبلیغات دروغین نیستند، بلکه فقط بخش کوچکی از چیزی هستند که بازی واقعاً هست. این مینی بازی ها در واقع همان کیفیت تبلیغات هستند: واقعاً بد. کارهایی که باید انجام دهید به اجبار در چهره شما ظاهر می شوند، مانند پرداخت ها و سطوح خاص. آموزش خیلی طولانی است و آنها چیزهای واضحی را توضیح می دهند، من پیشنهاد می کنم آن را کوتاهتر یا قابل رد شدن کنید. شما همچنین می توانید نام های ناخالص و بد برای خود و ماهی های خود بگذارید، پیشنهاد می کنم سیاست های خود را تغییر دهند.
دانلود بازی Fishdom برای اندروید | مایکت