Post by comdepatrepa on Feb 5, 2022 3:04:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
Play Tank Stars 2 Game Online - Lagged
super oyundu yeee
Güzəl oyun
Join Tank Stars 2, an action-packed battle tank game! Enjoy dynamic military scenes full of vibrant effects and blasting power of steel machines.
Arcademics Games
5 ulduz idi, lakin indi 1 ulduz, çünki mənim satınalmalarım və irəliləyişlərim yeni cihazıma köçürülə bilməz
탱크 스타 아케이드 kwmj
Bu... bu nədir? bu pul oğurluğu kimi. illər əvvəl mən bu oyunu sevirdim, ONDAN HƏVVƏ ALIRIM. bu oyuna ne etdin bir sıra digər rəylər çoxlu reklamlardan xəbər verir. Mən daxil olmaqla. Bəziləri hətta "reklam yoxdur" keçidi ilə aldandıqlarını söylədi. niyə on saniyədən bir yox, hər 4 matçdan bir reklam qoyursuz. hətta orta döyüş! polad təpələr kimi canlanma səviyyəsindədir. ELANLARI AZALTIN! İKİ ULDUZ!
Bu qədər lənətə gəlmiş reklam olmasaydı, ona 4 ulduz verərdim. Oyunların ortasında reklamlar var!
Gücünüzün və bucağınızın harada olması lazım olduğunu və tankınızın harada olması barədə strategiya qurmağınız lazım olan yaxşı bir oyundur. Beləliklə, məndən 10/10 alır
Yüklənir
Mən bunu oynamışam, pələng və əvvəlki tankları almışam, amma oyunu təkrar oynayanda hamısı yox oldu
Dərslik darıxdırıcı idi, amma sonda daha yüksək səviyyələrə qalxdığınız zaman həqiqətən əyləncəli idi
Hər vaxdin görüsey nolar yox çox sağolun Allah amanında get it balası sip kabel televiziyası olan bu gün də mənə deyərdin bu qədər
Mən bu oyunu sevirəm, yeganə problem reklamdır və bəzən özünü bağlayan kimi görünür.
Tank Stars – обзоры и оценки, описание, даты выхода DLC ...
Fishdom Hlavolamy xfdc
arkáda. arcada. LOADING ... rating stars (free). See examples of using phrases in a sentence and their translations. Speak & translate; Listen to translated
Bu oyun yaxşıdır, hər tankın gücünü bəyənirəm, çox gözəl idi və insanlar pulunuz varsa və bir şey alsanız, reklamları silə bilərsiniz ki, reklamlar sizi qıcıqlandırmasın və mən bu oyunu çox sevirəm
Tank Stars Pelihalli wdol
Düşünürəm ki, bu əyləncəlidir, çünki siz müxtəlif tanklarla və insanlarla və ya sadəcə kompüterlə oynaya bilərsiniz.
Əyləncəlidir. Böyük atəş, hava hücumu və ov tüfəngi də daxil olmaqla müxtəlif növ sursatlarınız ola bilər
Tank Stars Pelihalli wdol
Bu oyun, əsasən, bir böyük əlavədir, siz oyunun ortasında 2 əlavə əldə edirsiniz, lakin bu, həqiqətən də oyunu oynamaq üçün əldə etdiyiniz yeganə vaxtdır.
Tank Stars Παιχνίδια arcade xbp
Tank Stars आर्केड गेम ocue
Çox gözəl oyundu😎😎😎
Bu oyun tamamilə zibil həddindən artıq reklamdır, hətta bir matç oynaya bilmirsən, ən azı 7 reklamdan keçirsən, bu gülüncdür, bu zibil qutusunu quraşdırmayın, oyununuzu insanlara reklam silən kasıb şirkət almağa məcbur etməyin.
Dehset pis oyun iki deqiqden bir reklam raklam reklam ne qeder olar birden bire severden atir yukelin amma ozunuz bilersiniz butun eseb olassiz oyuna nifret eledim! Oyunda beraberlik deyilen biseyde yoxdu! Udmaq isteseniz her seyi puldu!! Sizin oyununuza!🤬🤬🤬🤬🤬
Bu, həqiqətən də əyləncəlidir və mən inəklərin üstündən qaçaraq necə öldürə biləcəyimi və (ONU YUXARIDAN GET) deyən səsi sevirəm və yenilənsə sevinərəm
Gözəl, lakin çoxlu reklamlar və eyni telefonda onlayn və ya kimsə ilə oynaya bilmək gülməlidir
Oyunda 7 tankım var idi 6 tam təkmilləşdirilmiş. Mən sadəcə proqramı yenilədim və bərpa etdim və satın aldım və birincisi istisna olmaqla hamısı silindi. Bu mənim üçün vaxt öldürücü idi, amma indi silinir.
Tank Stars APK Download Free Game App For Android & iOS
Coooooooooooooooooooooox pisdi bu nədi belə şey görməmişəm 👿👿👿👿👿👿💀👎👎👎👎👎👎👎👎💀💀💀💀💀
Oyun reklamlardan sonra 😒 oyun zamanı 😠 donur
Reklamların şok edici tezliyi məni proqramı silməyə vadar etdi. Oyundan həzz alırdım, amma eyni zəhlətökən və HƏR tank bir raund vurandan SONRA... hər oyundan sonra deyil, iyrənc və dayanıqlı olmayan oyun təcrübəsi idi. Nə biabırçılıqdır... bununla məşğul olma
Bu oyun boş vaxtımı keçirmək üçün olduqca yaxşıdır. Amma reklamlara nifrət edirəm. Atdığım hər addımda bir açılır reklam var
Böyük problem, siz daha çox tank alırsınız, sonra onları qurmaq üçün kifayət qədər qızıl mükafat almırsınız. siz onları maksimuma çatdırdıqdan sonra bəzi silahlar. hələ də almaq mümkün kimi görünür.
Welcome to the Tank Stars! The best battle tank game at your fingertips! Choose a weapon and make your guns target perfectly!
About Tank Stars
Tətbiq super idi, lakin çəhrayı tank və toz çəni üçün real pul qazanmayın
Bu oyun çox yaxşıdır, mən bu oyunu bəyənirəm, amma Onlaynda çoxlu reklamlar var
Bütün tanklarım, pullar getdi, alışı bərpa etməyə çalışdım və heç bir şey əbədi silinmir
Mən heç bir əlavə üçün ödədim və mən hələ də nə qədər əlavələr alıram, uşaqlar!.
Əla oyun həddən artıq reklam kimi bir ton
Mən reklamları keçməyin bir yolunu tapdım, ona görə də bu baxış reklamlardan başqa hər şey haqqındadır.Oyundakı bəzi şeylərin ikinci tankın oyunda ən çox OP tankı olması kimi mənası yoxdur. Həmçinin tanklar və ya onların qabiliyyətləri üçün heç bir izahat yoxdur. Bundan əlavə, oyunu sevirəm 😍 Yeniləyin... Artıq onu sevmirəm...
Çox pis oyundu 1 ulduz
Əyləncəli oyun yalnız daha çox fərdiləşdirməyə və daha ucuz qiymətlərə ehtiyac duyur, bu oyun yaxşı bir oyun olacaq.
Çox sayda reklam var və oyundan geri qalır... Qutunun kilidini açmaq üçün/oyunlardan əvvəl və sonra reklamlara baxmağın əleyhinə deyiləm, lakin oyun zamanı reklamlar qoymayın! Turnirlər zamanı növbə mənə çatanda reklamlar olur! Lənət olsun bu çox bezdiricidir! Çoxlu proqramların olması bir şeydir, lakin çox oyunçu oyunu olanda niyə İnternet bağlantısı həmişə "rahat" olur?
탱크 스타 아케이드 kwmj
Şəxsən mən bu oyunu sevirdim, amma son vaxtlar əlavələr çox olur. Sözün əsl mənasında hər 30 saniyədən bir əlavə var, bu, çox bezdiricidir. Ümid edirəm ki, inkişaf etdiricilər və ya məsuliyyət daşıyanlar bu məsələ ilə məşğul olacaqlar ki, bu da oyunu xoşagəlməz və əsəbilik və məyusluq olmadan oynaya bilər. Hələlik, məyusluqdan oyunu silirəm. Bu həqiqətən gözəl oyunun belə məhv olmasını görmək təəssüf doğurur. Qalan hər şey mükəmməldir, lakin əlavələr bütün əyləncəni məhv edir.☹️☹️
Sıçim Bu Oyuna