Post by comdepatrepa on Feb 5, 2022 2:52:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Kodē daudzus punktus ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle Gem: Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Hjernetrim osu
lejupielādējiet Block Puzzle Jewel apk jaunāko versiju , ko izveidoja hua weiwei ... Vienkāršs, bet atkarību puzzle spēle. ... Block Puzzle Gem: Jewel Blast.
Pēc nesenā atjauninājuma pieskāriens nedarbojas, novietojot ķieģeli, tas iestrēgst un ķieģelis tiek novietots jebkur pa vidu
Block Puzzle Gem: Jewel Blast ধাঁধা wtka
Slikta spēle
La leyenda de las momias poster, Top gate coaching institutes ...
Ir tik daudz Byju reklāmu
Ļoti Chif spēle ļoti gultas spēle
Jauka spēle, bet garlaicīga
Spot it! Find the differences for baby boy & girl!
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Başsındırma dcq
Razeenie G B, alintol
Jautri un tas man palīdz ar krāsām, un tas ir tik jautri, ka tā ir mana mīļākā spēle, ko spēlēt tālrunī, un es nespēlēju citas savas spēles, spēlēju tikai krāsu blokus un man patīk spēle, tāpēc turpiniet veidot spēles. tāpat kā krāsu bloki.
Ļoti slikta spēle, kuru katru reizi zaudēju
Paldies. Patiesībā mana māsa rakstīja, ka man nav pietiekami daudz krātuves Starp citu, ideāla spēle, bet, lūdzu, pievienojiet dažus mirdzošus efektus un arī dažus krāsu pilno lodīšu efektus
Joprojām mācās, bet pagaidām viss ir kārtībā
Lietotne netiks ielādēta manā S20 ekrānā. Var tikai caur Google Play
Patīk spēle
Tā ir laba un jautra spēle
Šī spēle ir laba spēle un mazedar h, bet bhut jldi out hote h, tāpēc es jums piešķiru 4 zvaigznes
Go Escape! Arkada dkve
Laba spēle, ļoti izklaide
Tā ir laba spēle
Šī ir interesanta spēle smadzeņu izaicinājumam
Slikts algoritms, ja nopietni, es spēlēju daudzas mīklu spēles. Taču šai bloku mīklai ir ļoti slikts algoritms, lai izvēlētos nākamos spēlējamos blokus. Jums ir jāpārskata nākamais 3 bloku atlases algoritms, pamatojoties uz pašreizējo spēles statusu. Šķiet, ka jūsu algoritms nav pārbaudīt, cik labi spēlētājs varētu optimizēt bloku attiecībā uz atlikušo tukšo vietu, bet gan jūs vēlaties padarīt spēli sarežģītu, neļaujot spēlētājam optimizēt savu kustību. Slikts algoritms!!!
Bauda un izaicina
Jā, tā ir laba spēle
WOW, ka šī ir super spēle, kas man patīk šī spēle
Jūsu aap nedarbojas. 😡😡😡
Mana mamma, kas spēlē šo spēli, un viņai ir noob un ierīces šai spēlei, ir 1 zvaigzne
Izdzēsts. Nebiju pārsteigts. Man patīk Dailey izaicinājumi. Lai mazliet pamainītu lietas. Turklāt es ienīstu pievienošanas starp katru kārtu. Īpaši garie
Block Puzzle Jewel APK 54.0 Download Android - com ...
Tas patiešām ir jautri un palīdz man manos satraukuma brīžos. Tas lieliski novērš uzmanību, vienīgais iemesls, kāpēc tā nesaņēma 5 zvaigznes, ir tāpēc, ka spēle nogalina manu akumulatoru
Pārāk daudz vietas, man nav nekādu izaicinājumu!
U iPhoto IP IP nr
Atkritumi,nav labāk,nav krāsu maiņas pogu,šis man nepatika,esmu vīlies 😣😒😒☹️☹️☹️
Man ļoti patīk šī spēle, tā ir ļoti interesanta spēle, kad man ir garlaicīgi, es spēlēju šo spēli, bet blokos nav rotācijas, tāpēc es tai iedevu trīs statistiku, bet tā ir visu laiku labākā spēle, tā ir tāda pati kā ar bloku mīklu dārgakmeni, bet bija tik daudz pievienot arī
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Mõistatusmängud xlx
Tas neļaus jums tikt tālāk par noteiktu punktu, tāpēc es zaudēju interesi. Jūs tiekat tālu, tad tas jūs vienkārši nogalina. Boo! Arī reklāmas ir bojātas. Dažreiz tie neatgriežas pie spēles. Lūdzu, izlabojiet
Tiek atskaņots trtoojhbltp🏢🏣🔝 pm s mohg
Šī spēle ļoti brīnišķīgā spēlē. Es spēlēju šo spēli Man patīk šī spēle, bet man ir problēma, ka jūs padarāt šo spēli grūtāku un ļoti grūtu, tāpēc es noteikti jums patīk mans komentārs un ieraksts, tāpēc jūs noklikšķiniet uz Jā un nē, paldies😊😊🤩🤩.
Tas nav slikti 👌🏾